×

Wij helpen kennismigranten

In ons land werken meer dan 56.000 expats. Zij profiteren van de kansen die ons land biedt voor hun carrière en voor hun sociale leven. Velen van hen schakelen de hulp van Holland Employment Experts in om hun leven in een vreemd land makkelijker te maken. Een van hen is kennismigrant Gert Willem Smit uit Zuid-Afrika.

Gert Willem Smit werkt als Data Engineer bij een ontwikkelaar en uitgever van games. Een recruiter vroeg hem enkele jaren geleden om naar Nederland te komen. Gert Willem wilde graag in het buitenland werkervaring opdoen en een nieuwe cultuur te leren kennen. Holland Employment Experts hielp Gert Willem met zijn immigratieproces en de benodigde administratie om in Nederland te kunnen werken.

Holland Employment Experts regelde alle documentatie en mijn verblijf- en werkvergunning. Maar nog belangrijker: ze sloegen voor mij een brug. Ik ben freelancer, maar heb óók een vast werkverband. Normaal zit je als kennismigrant vast aan één werkgever. Dankzij Holland Employment Experts als juridisch werkgever heb ik de flexibiliteit om mijn eigen opdrachtgevers te kiezen.”

“Ik ben freelancer, maar heb óók een vast werkverband.”

Gert Willem Smit, Kennismigrant

"De juiste assistentie"

Gert Willem: “Het proces om in Nederland te starten lijkt in het begin enorm ingewikkeld. Zodra je de juiste assistentie hebt, valt alles op zijn plek. Dan is het niet meer ingewikkeld. Het is heel fijn als je je in een nieuw land niet op alle voor jou onbekende administratie hoeft te concentreren, maar je vol op je nieuwe leven kunt richten.”

Bekijk hiernaast (in het Engels) het volledige verhaal van Gert Willem. Hij heeft het in de video over Holland Payroll, dat is de voorganger van Holland Employment Experts.

Work without worries

Hulp nodig?

Wil je ook op een goede manier kennismigranten inzetten? Ontdek hoe Holland Employment Experts je hierbij kan helpen.