×

Payroll in de bouw

Je hebt een bouwbedrijf. Daarmee wil je snel, flexibel en goed kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Je wilt bezig zijn met (nieuwe) bouwprojecten, niet met de risico’s en administratieve plichten die bij werkgeverschap horen. Holland Employment Expert biedt jou die flexibiliteit en rust.

Bouwsector groeit hard

De bouwsector groeit hard. In 2018 steeg de bouwproductie met 6,5 procent ten opzichte van 2017. Ook de komende jaren blijft de sector sterk groeien, aldus het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB). Dit betekent ook dat bouwbedrijven meer vakmensen nodig hebben. Maar heeft u al die mensen over een paar maanden of een paar jaar nog steeds nodig? Steeds meer ondernemers in de bouw zetten hun medewerkers in via payroll. Waarom? Payroll in de bouw geeft flexibiliteit, rust en vrijheid.

Payroll in de bouw

Veel bouwbedrijven verlonen hun personeel via Holland Employment Experts. Dit houdt in dat wij de juridisch werkgever zijn van de bouwmedewerkers. Deze bouwbedrijven werven zelf nieuwe vakkrachten en sturen ze aan op de werkvloer, maar ze hebben niet de bijbehorende werkgeversplichten en -risico’s. Holland Employment Experts neemt alles uit handen: van de salarisuitbetalingen en het contractbeheer tot de ziek- en betermeldingen en de pensioenen.

Wij helpen je met:

  • Het flexibel inzetten van uw medewerkers
  • Betrouwbaar zakendoen (G-rekening)
  • Goed werkgeverschap
  • Geen onverwachte kosten bij ziekte
  • Actuele kennis over markt, wetgeving en cao
  • Eén tarief waar alles inzit
  • Het zorgeloos inzetten van EU-medewerkers

Specialistische partner

Holland Employment Experts beschikt over alle kennis van de bouw-cao en past de cao al vele jaren toe. Als dé payrolling specialist in de bouw volgen we nauwgezet de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Zo weet je bijvoorbeeld ook zeker dat overwerk op de juiste manier wordt verloond. Uiteraard hebben we ook alle certificeringen in huis, zoals VCU, NEN 4400-1, ABU en Kiwa. Kortom: jij én je medewerkers kunnen op ons bouwen.

Vrijblijvende berekening aanvragen

Payrolling is de ideale manier om als bouwbedrijf flexibiliteit en zekerheid te combineren. Benieuwd wat dit in uw geval kost?

Wij rekenen het graag geheel vrijblijvend voor je uit.