×

Over Holland Employment Experts

Holland Employment Experts zorgt dat werkgevers en werknemers zich volledig kunnen richten op hun werk. Administratieve en juridische zaken? Wij regelen het. Op een nuchtere wijze die landelijk succesvol is. Wij zijn dé partner als het gaat om het (tijdelijk) inzetten van medewerkers. Daarbij is de inzet van buitenlandse vakkrachten zoals expats en kennismigranten een van onze specialiteiten.

Onze bijdrage aan jouw succes

Jij wilt succes met jouw bedrijf. Daarvoor heb je personeel nodig. Het beste personeel. Sommige medewerkers bind je voor langere tijd aan je bedrijf, andere heb je tijdelijk nodig. Bijvoorbeeld op projectbasis. Je wilt snel met je personeel kunnen groeien wanneer zich kansen aandienen en net zo snel kunnen krimpen wanneer het tegenzit. En als je geen geschikte medewerker in Nederland vindt, haal je hem van verder. In al deze situaties ondersteunt Holland Employment Experts jou als werkgever. Bij veel klanten nemen we alles uit handen, andere geven we vooral advies.

Geen papierwerk

Wat en wie je ook nodig hebt: je zit niet te wachten op stapels papierwerk bij medewerkers die je inhuurt. Ook niet op de risico’s die gepaard gaan met het werken met arbeidsmigranten. Wij wel! Sterker nog: wij doen niets liever. Dagelijks duiken we in de wet- en regelgeving om te ontdekken hoe we personeelszaken voor jou nog makkelijker, aantrekkelijker en ‘risicolozer’ kunnen maken.

Juridisch werkgever

Wij zijn ook de juridisch werkgever van veel kennismigranten in Nederland. Zodra de kennismigrant een baan heeft gevonden, regelen wij voor de kennismigrant én zijn werkgever vrijwel al het benodigde juridische en administratieve werk. Van het aanvragen van de juiste werk- en verblijfsvergunningen tot het uitbetalen van de salarissen en de belastingaangiften. En als ze aan het werk zijn blijven wij de vraagbaak en adviseur van de kennismigrant.

Onze aanpak en filosofie

Wij geloven niet in kant-en-klare, voorgebakken oplossingen. Wél in maatwerk. Daarom willen we weten wat jou als ondernemer bezighoudt. Wat zijn jouw grootste uitdagingen op de arbeidsmarkt? Wat zijn je wensen? We luisteren en komen daarna met een advies. Een oplossing op maat. Wij verkopen niet wat er is, maar verkopen wat jíj nodig hebt.

Iedereen profiteert

Niet alleen werkgevers profiteren van onze dienstverlening. Oók de medewerkers. Want wanneer je als medewerker meegaat in de flexibiliteit van je werkgever, verdient dat een passende beloning. Medewerkers die via Holland Employment Experts worden verloond, hebben daarom minimaal dezelfde voorwaarden als hun collega’s met een contract voor onbepaalde tijd. Goed voor iedereen, want tevreden medewerkers presteren het beste.

Onze achtergrond

Holland Employment Experts bestaat sinds 2010. We zijn opgericht onder de naam Holland Payroll, maar deze naam dekte al snel de lading van onze activiteiten niet meer. Ons klantenbestand groeide, ons team van experts groeide en we deden al snel meer dan alleen payroll. Veel meer. We ondersteunen ondernemers in de breedste zin met hun werkgeverschap. Daarom heten we sinds 2019 Holland Employment Experts.

Brisker Group

Holland Employment Experts is onderdeel van de Brisker Group, marktleider op de Nederlandse payroll- en backofficemarkt. De Brisker-labels Holland Employment Experts, Pay for People en Tentoo kunnen samen ieder type ondernemer helpen met elk arbeidsvraagstuk. Brisker is specialist in het uitvoeren van het werkgeverschap van eigen medewerkers, freelancers en uitzendkrachten.

Meer weten over de Brisker Group? Ga naar www.briskergroup.nl.

Ons team

Holland Employment Experts bestaat uit deskundigen op het gebied van arbeid. Ons hechte en trouwe team groeit zowel in omvang als ervaring. We zitten altijd klaar voor jou als werkgever en voor jouw personeel. We hebben ook adviseurs die veel op pad zijn en bij ondernemers over de vloer komen. Zij zijn onze voelsprieten in de markt. Zo kunnen wij vaak een oplossing aandragen vóór het probleem ontstaat.

Onze klanten

Wij helpen zowel grote multinationals als MKB’ers met enkele medewerkers. Tegelijkertijd ondersteunen we honderden kennismigranten en Nederlandse freelancers. Veel van onze klanten zijn actief in de technologische industrie. Eén ding hebben al onze klanten gemeen: deze bedrijven kunnen zich dankzij onze inspanningen focussen op innoveren en ondernemen.

FME Preferred Supplier

Holland Employment Experts is al jaren preferred supplier van FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie (2.200 leden en 45 brancheverenigingen). Wij helpen FME-lidbedrijven aan de lenigheid om snel te kunnen inspelen op de grilligheid van de maakindustrie.

Is jouw bedrijf FME-lid? Bekijk hier wat we met een extra scherp tarief voor jou kunnen betekenen.

IND-referent

Holland Employment Experts is erkend referent bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Alleen IND-referenten mogen (juridisch) werkgever zijn van kennismigranten. Veel werkgevers die geen erkend referent zijn, maar wel kennismigranten inzetten, doen dit via een samenwerking met ons. Deze werkgevers hebben hierdoor geen omkijken naar alle administratieve verplichtingen en procedures. Zij kunnen zich volledig richten op de samenwerking met de kennismigrant. Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen als erkend IND-referent.

Partner van Expat Centres

Holland Employment Experts is officieel partner van International Welcome Centre Utrecht RegionIN Amsterdam en International Welcome Center North. Deze Expat Centres bieden gratis service aan internationale nieuwkomers zodat zij zich met gemak kunnen vestigen in Nederland.

Meedenken

Ondernemen is soms net als schaken. Het is essentieel om de juiste stukken (medewerkers) op de juiste plaats te hebben. Aanpassen, kansen zien, en vooruitdenken worden voor jouw bedrijf steeds belangrijker nu de arbeidsmarkt sneller verandert dan ooit. Wij helpen jou om complexe HR-vraagstukken schaakmat te zetten. Holland Employment Experts denkt met je mee.

Vacatures

Werken bij een snelgroeiende en dynamische organisatie met gedreven enthousiaste collega’s? Wij bieden een toffe werklocatie in Leeuwarden, uitdagende doorgroeimogelijkheden en uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Met ons team helpen, adviseren en ontzorgen wij werkgevers, kennismigranten en werknemers. Wij hebben één doel voor ogen: het creëren van flexibiliteit en gemak voor de klant.

Wij hebben alle actuele vacatures binnen de Brisker Group – waar Holland Employment Experts onderdeel van uitmaakt – verzameld. Kijk op onze vacaturepagina of er een interessante vacature voor jou tussenzit.

Documenten en gegevens

Holland Employment Experts werkt zo transparant en open mogelijk. Daarom vind je hieronder alle gegevens, certificaten, documenten en verklaringen die te maken hebben met Holland Employment Experts en onze werkzaamheden.