×

Gratis opleidingsvouchers I Vrij inzetbaar

Bedrijven die medewerkers verlonen via Holland Employment Experts, krijgen bij de start gratis opleidingsvouchers ter waarde van duizenden euro’s. Als werkgever mag je zelf kiezen voor welke medewerker(s) en welke opleiding(en) je het voucher inzet. Goed voor jouw bedrijf, jouw medewerkers én jouw aantrekkelijkheid als werkgever.

Functies veranderen

De arbeidsmarkt is door de coronacrisis blijvend veranderd. De Nederlandse economie moet zich aanpassen aan de nieuwe realiteit, aldus minister Koolmees van Sociale Zaken. Sommige functies keren nooit meer terug, andere functies vereisen nieuwe vaardigheden. Als juridisch werkgever van honderden arbeidskrachten zien wij het als onze plicht om te zorgen dat onze flexkrachten zo goed mogelijk mee-veranderen.

Ideaal opleidingsmoment

Een crisistijd is ideaal om te investeren in het opleiden, omscholen en bijscholen van medewerkers. Zo zorg je dat jouw bedrijf en je medewerkers extra slim uit deze onzekere periode komen. Door te investeren in opleiding maak je jezelf bovendien extra aantrekkelijk om voor te werken, waardoor het makkelijker is om goed personeel aan te trekken.

Flexkrachten die een opleiding of cursus kunnen volgen, zijn gelukkiger en loyaler.

Wout-Jan Ykema, Holland Employment Experts

Opleiden zonder kosten

Financieel gezien is investeren in opleiden nu waarschijnlijk geen ideaal moment. Hoe interessant is het dan als het jou niets kost? Als je nu medewerkers via Holland Employment Experts gaat verlonen, krijg je van ons een riant opleidingsvoucher cadeau. De hoogte van dit voucher varieert van 5.000 tot 15.000 euro, afhankelijk van de loonsom. Aangezien jij en je medewerker zelf het beste kunnen bepalen welke opleiding op dit moment het meest waardevol is, is het voucher volledig vrij te besteden.

Contact

Benieuwd hoeveel opleidingsgeld jij precies voor je medewerker(s) kunt inzetten? We rekenen het vrijblijvend voor je uit. Bel ons via 0513 – 845 491 of laat je gegevens achter in het formulier hieronder. We helpen je graag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.