×

Al 9 jaar preferred FME-partner

Profiteer in 2022 van de vele voordelen

Holland Employment Experts is al 9 jaar preferred partner van de FME. Wij helpen de meest uiteenlopende bedrijven in de maakindustrie aan oplossingen op het gebied van (flexibele) arbeid. Wij zorgen dat je juíst in crisistijd minder risico’s loopt en optimaal met je personeelsbestand kunt meeveren met de markt. Voor FME-leden doen we dat bovendien tegen uiterst scherpe tarieven.

Wat doen we?

Veel FME-leden besteden complexe processen aan ons uit. Wij zorgen voor een compliant oplossing en nemen risico’s en administratieve plichten uit handen. Denk aan:

 • Medewerkers flexibel inzetten (ook mensen uit eigen werving)
 • Eenvoudig internationale medewerkers inzetten (wij zijn IND-referent)
 • Digital recruitment
 • Verloning van alle typen medewerkers (ook stagiairs en werkstudenten)
 • Administratie
 • Opleiden en omscholen

Wij regelen alles

Via Holland Employment Experts kun je medewerkers op allerlei manieren verlonen, net wat voor jou situatie nodig is. Soms met de uitzendovereenkomst, soms met de payrollovereenkomst. Soms voor nieuw personeel, soms voor medewerkers die je zelf al hebt geworven. Onze dienstverlening kan bovendien prima bestaan naast die van andere flex-aanbieders. We leggen je graat uit hoe dat werkt.

Kennismigranten en expats
Zet je kennismigranten in om specialistische functies te vervullen? Dat brengt verplichtingen en risico’s met zich mee. Als je ze via ons inzet, heb je geen omkijken naar administratieve plichten of ingewikkelde wet- en regelgeving. Wij zorgen voor de juiste werk- en verblijfsvergunningen, arbeidsovereenkomsten, aanmeldingen bij UWV en Belastingdienst, salarisbetalingen, ziektebegeleiding en loonadministratie. Jij maakt de werkafspraken en verzorgt de aansturing op de werkvloer.

In tijden waarin de economie minder draait, zoals nu, is het extra interessant om risico op personeelsgebied uit te besteden.

Linda van den Berg, Holland Employment Experts

Extra interessant in crisistijd

Het is een terugkerend patroon: na een crisis groeit het percentage medewerkers dat op flexibele basis wordt ingezet. Logisch, want met een grotere flexibele schil is je bedrijf beter bestand tegen eventuele tegenslagen. En zet de groei toch goed door? Dan kun je medewerkers die je via Holland Employment Experts inzet op elk moment kosteloos overnemen. Wij helpen FME-leden aan de ideale combinatie van flex en vast voor hún bedrijf.

Lees ook ons whitepaper ‘Flexibiliteit in crisistijd’ boordevol tips over het aantrekken van personeel in crisistijd.

Voordelen voor FME-leden

Als preferred partner van de FME helpen we bedrijven al 9 jaar op rij aan lenigheid met hun personeelsbeleid, zodat ze snel kunnen inspelen op de grilligheid van de maakindustrie. Daarbij profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je personeelsbestand is ‘crisisproof’ en veert mee met de omstandigheden.
 • Je loopt minimale risico op personeelskosten bij economische tegenslag.
 • Je profiteert van het gereduceerde voordeeltarief.
 • Je mag te allen tijde kosteloos medewerkers overnemen.
 • Er is geen minimale inleentermijn.

Scherp tarief en advies

Het scherpe FME-tarief waarvan jij gebruik kunt maken, levert een aanzienlijke verlaging van inhuurkosten op. Dat maakt het nóg interessanter om juist nu samen met ons te zorgen dat jouw bedrijf optimaal kan meeveren met de markt.

We denken graag vrijblijvend met je mee over de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Laat je gegevens achter om het scherpe FME-tarief te ontvangen. Wij nemen contact met je op. Je kunt ook direct bellen met Daniël (06-28347401) of Sierk-Jan (06-14423025).

Laat je gegevens achter

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.