×

Ondernemen is als schaken

Samen zetten we complexe HR-vraagstukken schaakmat

De arbeidsmarkt verandert sneller dan ooit. Hele bedrijfssectoren moeten anders werken en de functies van nu zijn vaak niet de functies van morgen. Goede medewerkers worden meer dan ooit een kritische succesfactor. Holland Employment Experts helpt je deze complexe omstandigheden in je voordeel te gebruiken. Hoe? Zie ondernemen eens als een schaakspel.

Kansen zien en vooruitdenken

Aanpassen, kansen zien, vooruitdenken. Veranderende wet- en regelgeving en nieuwe technologieën zorgen ervoor dat het ‘arbeidsmarktspel’ anders wordt gespeeld.

Het is essentieel om de juiste stukken (medewerkers) op de juiste plaats te hebben. En successen boeken lukt niet zonder goed vooruit te kijken.

Holland Employment Experts helpt jou met de nieuwe spelregels. Zodat jij weet dat de volgende zet de juiste is. Samen met jou zetten we de meest complexe HR-vraagstukken schaakmat. Bekijk de video hiernaast.

Wij denken met je mee

Gelukkig speel jij dit spel niet alleen. Onze medewerkers kennen het spel én de nieuwe regels en weten welke volgende zet het beste past bij jou. We helpen ondernemers onder meer met de volgende onderwerpen:

  • Inhuur van (flexibel inzetbaar) personeel
  • Aannemen van kennismigranten en expats
  • Slim inzetten van subsidies en opleidingen

Holland Employment Experts zorgt dat werkgevers en werknemers zich volledig kunnen richten op hun werk. Administratieve en juridische zaken? Wij regelen het! Soms door alles volledig uit handen te nemen, soms door uitgebreid te adviseren.

Schaakmat
Welke complexe vraagstukken gaan we samen met jou schaakmat zetten? Laat ons helpen en wordt een winnend bedrijf. Holland Employment Experts denkt met je mee.

Samen naar de winst?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.