×

Academy for Flex breidt leeraanbod uit

Branchegerichte opleidingen voor om- en bijscholing

Holland Employment Experts breidt in samenwerking met partner Studytube het leeraanbod van Academy for Flex uit. Naast soft skills als feedback geven en computervaardigheden, zijn er nu ook branchegerichte opleidingen beschikbaar voor om- en bijscholing.

Uitgebreid aanbod

Academy for Flex is gratis toegankelijk voor alle 30.000 flexwerkers van Holland Employment Experts, Tentoo en Pay for People (alle drie onderdeel van Brisker Group). Het online leerplatform telt meer dan 600 gratis online trainingen, video’s en artikelen die bijdragen aan omscholing, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast biedt Academy for Flex meer dan 6.000 betaalde klassikale trainingen en e-learnings, die voor flexwerkers worden vergoed vanuit het scholingsfonds van Brisker Group.

Omscholing naar sector

Het aanbod van Academy for Flex is in samenwerking met Studytube nog beter toegespitst op de scholings- en ontwikkelvraag van de flexkrachten. Naast trainingen binnen de branches waar flexkrachten al werkzaam zijn, is er de mogelijkheid voor omscholing naar een andere sector. Zo worden binnenkort Branche Programma’s gelanceerd: eigen trainingsprogramma’s voor sectoren als horeca, bouw en beveiliging. Zo kunnen flexwerkers zich met specifieke product- en warenkennis klaarstomen voor wanneer de horeca weer open mag en de vraag naar nieuw personeel toeneemt. Later dit jaar volgen ook programma’s voor zorg, onderwijs en ICT.

Investeren in duurzame inzetbaarheid

Michiel Poppelier (foto), learning & development manager bij het overkoepelende Brisker Group. “We nemen onze verantwoordelijkheid als werkgever heel serieus en investeren daarom meer in duurzame inzetbaarheid. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed zijn voorbereid op de toekomst, juist in deze onzekere tijden. Met het leerplatform Academy for Flex hebben we de juiste middelen in handen. Ook als je niet meer via ons werkzaam bent, houden we ons aan onze verantwoordelijkheid: flexkrachten kunnen tot 6 maanden na afloop van de arbeidsovereenkomst gebruikmaken van Academy for Flex.”